Van Mameren Juiste Makelaar Hilversum, Gooi en AmsterdamDe locale expert bij aankoop & verkoop van uw woning ( info@vanmamerenmakelaardij.nl )

Diensten

Diensten Van Mameren Makelaardij

koopovereenkomst

Aankoopbemiddeling
Bij het kopen van een woning komt veel bij kijken. Van het zoeken naar een woning, de eerste bezichtiging tot het uitbrengen van een bod. Het is verstandig tijdens dit hele traject te kiezen voor iemand die u hierin begeleidt. Een specialist die dagelijks met aan- en verkopen te maken heeft en bekend is met de actuele ontwikkelingen op de regionale woningmarkt. Ik als makelaar heb jarenlange ervaring op het gebied van woningaankopen. Samen met u vinden wij uw ideale woning! U wilt immers toch niet te veel betalen!

Verkoopbemiddeling
Heeft u verhuisplannen, bent u op zoek naar een nieuwe droomwoning?”

Van Mameren Makelaardij is u graag van dienst bij zowel de verkoop als de aankoop van uw woning. Laat u verrassen door onze beproefde en energieke aanpak en unieke voorwaarden.
Gewoon doen, maak geheel vrijblijvend een afspraak!

Als u uw huis wilt verkopen, komt daar veel bij kijken. Bij zo'n belangrijke beslissing, heeft u recht op deskundig en objectief advies. Wanneer u mij als makelaar inschakelt, bent u verzekerd van een makelaar die méér biedt dan een standaard service.Van Mameren Makelaardij is aangesloten bij de erkende makelaarsorganisatie NVM en NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) en het NWWI ( Nederlandse Woning en Waarde Instituut)

Optimale Presentatie

  • Uitgebreide en aansprekende teksten;
  • Woningfotografie door een professionele styliste;
  • Bouwtekeningen in 2D en 3D met actuele indelingen van de verdiepingen;
  • Professionele film-impressie van het huis
  • Zeer uitgebreide en informatieve brochures die in pdf-format kunnen worden geuploadt;
  • Gebruik van een woningstyliste om extra nadruk te leggen op de unieke punten van het te verkopen object.

Woningtaxatie door Van Mameren Makelaardij
Er zijn meerdere redenen om een taxatie te laten uitvoeren. Het kan gaan om de financiering voor de aangekochte woning, oversluiten van uw hypotheek, een verbouwing, voor de successie, bij scheiding of benutten van overwaarde (indien aanwezig).

Het is van groot belang dat de taxatie op een professionele en vakkundige wijze wordt uitgevoerd. Hiervoor bent u bij Van Mameren Makelaardij aan het juiste adres.

Register Makelaar-Taxateur
Van Mameren Makelaardij staat ingeschreven in hét kwaliteitsregister van makelaars en taxateurs voor de kamers Wonen alsmede Bedrijfsvastgoed bij VastgoedCert te Rotterdam alsmede het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs ( NRVT). Ook voor het aanvragen van een taxatie voor een Nationaal Hypotheek Garantie en/of een erkend NWWI rapport kunt u bij ons terecht.

Taxatierapport geaccepteerd door alle banken en verzekeraars
Banken en Verzekeraars eisen tegenwoordig een door een gecertificeerd taxateur opgesteld taxatierapport welke door het NWWI  wordt gecontroleerd en gevalideerd.

Van Mameren Makelaardij werkt samen met erkende financiele tussenpersonen om uw financiering voor elkaar te krijgen tegen de laagste rente-tarieven.

Bij Verkoop
Mocht u uw woning willen verkopen dan verzorgen wij een vrijblijvende waardebepaling, zonder dat hier kosten aan verbonden zijn. Voor meer informatie kunt u bellen met 06-51098008  ook 's avonds en zaterdags of mailen naar info@vanmamerenmakelaardij.nl