Van Mameren Juiste Makelaar Hilversum, Gooi en AmsterdamDe locale expert bij aankoop & verkoop van uw woning ( info@vanmamerenmakelaardij.nl )

Makelaar-Taxateur

Erwin van Mameren is de oprichter en eigenaar van Van Mameren Makelaardij;

Van Mameren Makelaardij begeleidt in de aan- en verkoop van woningen als bedrijfsvastgoed;  Daarnaast is Van Mameren Makelaardij gespecialiseerd in de onafhankelijke  advisering en taxaties in vastgoed.

Met ruim 18 jaar vastgoedervaring is Van Mameren Makelaardij  goed ingevoerd in het Gooise netwerk.

Het advies aan mijn klanten is  gebaseerd op twee cruciale kennisgebieden, op het gebied van aan- en verkopen van onroerend goed baseer ik mijn adviezen op mijn bouwtechnische kennis en lokale marktkennis van het Gooi.

Hecht als teamplayer grote waarde aan een optimale samenwerking met open communicatie en inspiratie in een gemotiveerde en professionele werkomgeving.

Volgde de postdoctorale studie Beleggingsanalist aan de Universiteit van Amsterdam en behaalde de RBA titel in beleggingen ( aandelen/obligaties/derivaten) en portfoliobeheer. Volgde daarna de opleiding tot Makelaar-Taxateur Woningen als Bedrijfsvastgoed en behaalde de RMT en RT titel als volwaardig taxateur en is aangesloten bij de erkende vastgoed organisatie voor taxaties NRVT te Rotterdam en bij de branche-organisatie NVM te Nieuwegein

Specialismen:

• voor het begeleiden bij aan- en verkoop onroerend goed
• voor al uw taxaties als register makelaar-taxateur
• voor een actuele rentevisie voor keuze looptijd hypotheek

Wilt u een vrijblijvend gesprek met mij voeren dan kunt u ook even bellen naar mijn mobiele nummer  06-51098008 of stuur een email naar info@vanmamerenmakelaardij.nl bezoek ons kantoor.