Van Mameren Juiste Makelaar Hilversum, Gooi en AmsterdamDe locale expert bij aankoop & verkoop van uw woning, huur en verhuur en NWWI taxatierapporten

Makelaar-Taxateur

Oprichter en eigenaar van Van Mameren Makelaardij; aan- en verkoop in woningen als bedrijfsvastgoed; gespecialiseerd in onafhankelijke advisering en taxaties in vastgoed.

Ruim 15 jaar vastgoedervaring en zeer goed ingevoerd in het Gooise netwerk!

Het advies aan mijn klanten is dien ten gevolge altijd gebaseerd op drie cruciale kennisgebieden en vormen een unieke combinatie van mijn expertises. Als ervaren verkoper van onroerend goed baseer ik mijn adviezen op mijn kennis als makelaar en op mijn bouwtechnische kennis.

Hecht als teamplayer grote waarde aan een optimale samenwerking met open communicatie en inspiratie in een gemotiveerde en professionele werkomgeving.

Belangrijke kerncompetenties zijn:
Positief ingestelde persoon, die houdt van sociale contacten en makkelijk integreert met mensen van alle niveaus. Doorzettingsvermogen, doortastendheid, integriteit, gedegen mensenkennis en een resultaatgerichte instelling passen het meest bij mij. Uitdagingen beschouw ik als een van mijn belangrijkste drives.

Volgde de postdoctorale studie Beleggingsanalist aan de Universiteit van Amsterdam en behaalde de RBA titel in beleggingen ( aandelen/obligaties/derivaten) en portfoliobeheer. Volgde daarna de opleiding tot Makelaar-Taxateur Woningen als Bedrijfsvastgoed en behaalde de RMT en RT titel als volwaardig taxateur en is aangesloten bij de erkende vastgoed organisatie voor taxaties NRVT te Rotterdam en bij de branche-organisatie VastgoedPro te Lelystad.

Specialismen
- Specialist in Onroerend Goed
- Financieel Beleggings-Analist

• voor het begeleiden bij aan- en verkoop onroerend goed
• wanneer u bedrijfsmatig onroerend goed wilt huren of verhuren
• voor al uw taxaties als register makelaar-taxateur
• bij huurbemiddeling voor studenten
• begeleiding bij beleggingspanden
• bij de aanvraag van hypotheek
• voor een actuele rentevisie voor keuze looptijd hypotheek

Wilt u een vrijblijvend gesprek met mij voeren dan kunt u ook even bellen naar mijn mobiele nummer  06-51098008 of bezoek ons kantoor.